Tuesday, 16 April 2019

KELEBIHAN PERFECTING SKIN TONER YOUTH SHAKLEE


PERFECTING SKIN TONER YOUTH SHAKLEE 



#toneryouth ni mengandungi campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda

Bahan-bahan utama
Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau

Lepas pakai #tonershaklee ni kulit rasa fresh sangat-sangat. Bila gosok dengan kapas, boleh nampak sisa-sisa kotoran melekat dekat kapas tu even kita dah cuci bersih dah. Dia bantu bersihkan kulit sampai ke liang roma. Blackheads pun tanggal tau masa gosok dengan kapas tu. Memang amazing sangat-sangat! Pores pun nampak makin rapat and kulit makin licin.


Perlu ke pakai toner? 
Lepas dah cuci dengan Luminous Gel Oil Cleanser, mestilah nak kena letak toner pula kan. Wajib tau, sebab waktu mencuci kulit, liang-liang roma kita sedang terbuka. Jadi, kena pakai toner mengeluarkan saki baki kotoran seterusnya menghaluskan liang roma kulit.

#tonershaklee ni buang semua sel kulit mati dan segala kotoran, pencemaran kat muka. Sel mati ni kecik sangat kita tak nampak so kena guna kapas + sapu toner youth ni untuk buang.

Cuba bayangkan jika muka tak cuci bersih, pastu semua kotoran & bahan kimia ni akan meresap ke dalam kulit kita. Tu yang sebabkan liang pori kat muka jadi tersumbat akibat kotoran. Tambah lagi minyak dari kulit yang nak keluar takda saluran. Tu yang sebabkan jerawat, jeragat semua tu.



Keunikan Perfecting Skin Toner Youth 
Apa yang best tentang Perfecting Skin Toner ni?  #toneryouth ni semestinya tidak seperti produk skincare lain, toner Youth ini bertindak dengan lembut dan tidak memedihkan kulit.

Ia diperbuat dari 100% botanikal jadi tiada keraguan menggunakannya.  #tonershaklee mengandungi vitamin, polifenol untuk memberikan nutrisi kepada kulit.



Kelebihan Perfecting Skin Toner
✔️menanggalkan sel-sel mati sekaligus membebaskan kulit anda dari kekusaman.
✔️membersih sambil menyegarkan kulit anda.
✔️kulit akan lebih berseri dan cerah.
✔️sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Kenapa Youth Perfecting Skin Toner ini best & terbaik?
✔️Dalam Youth Perfecting Skin Toner ni ada Muscadine Grape Extract yang mana grape premium yang sama ada dalam Vivix tu. Tu yang buat skin glowing makin cantik. Dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. ✔️Kandungan Green algae - menghaluskan kulit, tinggi abtioksidan yang akan melindung kulit dari radikal bebas dan bagus untuk menghalang pembiakan bakteria jerawat.
✔️Youth Perfecting Skin Toner juga ada exfoliating effect. Yang ni dia sangat membantu membuang sel kulit mati yang ada terlekat pada permukaan kulit muka kita yang banyak menyebabkan kulit jadi kusam gelap, tona kulit jadi tak sekata dan berjerawat.
✔️Toner Youth ini bebas alkohol! Efek dia sangat lembut pada kulit. Tak rasa pedih. Juga kulit tak rasa mengering lepas guna. Rasa segar dan lembut sangat lah.

Berminat nak dapatkan #toneryouth pada harga MURAH BERBALOI klik gambar di bawah ya.




No comments:

Post a Comment