Tuesday, 16 April 2019

KELEBIHAN PERFECTING SKIN TONER YOUTH SHAKLEE


PERFECTING SKIN TONER YOUTH SHAKLEE 



#toneryouth ni mengandungi campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda

Bahan-bahan utama
Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau

Lepas pakai #tonershaklee ni kulit rasa fresh sangat-sangat. Bila gosok dengan kapas, boleh nampak sisa-sisa kotoran melekat dekat kapas tu even kita dah cuci bersih dah. Dia bantu bersihkan kulit sampai ke liang roma. Blackheads pun tanggal tau masa gosok dengan kapas tu. Memang amazing sangat-sangat! Pores pun nampak makin rapat and kulit makin licin.


Perlu ke pakai toner? 
Lepas dah cuci dengan Luminous Gel Oil Cleanser, mestilah nak kena letak toner pula kan. Wajib tau, sebab waktu mencuci kulit, liang-liang roma kita sedang terbuka. Jadi, kena pakai toner mengeluarkan saki baki kotoran seterusnya menghaluskan liang roma kulit.

#tonershaklee ni buang semua sel kulit mati dan segala kotoran, pencemaran kat muka. Sel mati ni kecik sangat kita tak nampak so kena guna kapas + sapu toner youth ni untuk buang.

Cuba bayangkan jika muka tak cuci bersih, pastu semua kotoran & bahan kimia ni akan meresap ke dalam kulit kita. Tu yang sebabkan liang pori kat muka jadi tersumbat akibat kotoran. Tambah lagi minyak dari kulit yang nak keluar takda saluran. Tu yang sebabkan jerawat, jeragat semua tu.



Keunikan Perfecting Skin Toner Youth 
Apa yang best tentang Perfecting Skin Toner ni?  #toneryouth ni semestinya tidak seperti produk skincare lain, toner Youth ini bertindak dengan lembut dan tidak memedihkan kulit.

Ia diperbuat dari 100% botanikal jadi tiada keraguan menggunakannya.  #tonershaklee mengandungi vitamin, polifenol untuk memberikan nutrisi kepada kulit.



Kelebihan Perfecting Skin Toner
✔️menanggalkan sel-sel mati sekaligus membebaskan kulit anda dari kekusaman.
✔️membersih sambil menyegarkan kulit anda.
✔️kulit akan lebih berseri dan cerah.
✔️sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Kenapa Youth Perfecting Skin Toner ini best & terbaik?
✔️Dalam Youth Perfecting Skin Toner ni ada Muscadine Grape Extract yang mana grape premium yang sama ada dalam Vivix tu. Tu yang buat skin glowing makin cantik. Dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. ✔️Kandungan Green algae - menghaluskan kulit, tinggi abtioksidan yang akan melindung kulit dari radikal bebas dan bagus untuk menghalang pembiakan bakteria jerawat.
✔️Youth Perfecting Skin Toner juga ada exfoliating effect. Yang ni dia sangat membantu membuang sel kulit mati yang ada terlekat pada permukaan kulit muka kita yang banyak menyebabkan kulit jadi kusam gelap, tona kulit jadi tak sekata dan berjerawat.
✔️Toner Youth ini bebas alkohol! Efek dia sangat lembut pada kulit. Tak rasa pedih. Juga kulit tak rasa mengering lepas guna. Rasa segar dan lembut sangat lah.

Berminat nak dapatkan #toneryouth pada harga MURAH BERBALOI klik gambar di bawah ya.




KEISTIMEWAAN LUMINOUS GEL OIL CLEANSER SHAKLEE

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER


Apa-apa produk skincare pun, benda first sekali yang kita perlu cuba ialah Cleanser. Kalau best cleanser dia, in shaa Allah yang lain pun best juga.

Bila dipakai, ianya TAK KAN PEDIHKAN MATA! Sesetengah cleanser biasanya pedihkan mata kan? Syukur #cleanseryouthshaklee ni tak.

Tyaa tak suka cleanser yang banyak buih, yang rasa bersabun atau berbau sabun. Bila terlalu banyak buih bermakna ia mengandungi campuran bahan kimia yang boleh merengsakan kulit. Lagipun, jika terlalu bersabun, ia boleh menyebabkan kulit lebih cepat hilang kelembapan.


Apa yg best tentang Luminous Gel Oil Cleanser ni?
✔️Luminous Gel Oil Cleanser ini tidak mengandungi sebarang unsur sabun dan hampir tidak berbuih ketika digunakan.
✔️100% vegan atau bahasa mudahnya diperbuat dari semata mata tumbuh tumbuhan/botanikal.
✔️Diperbuat dengan aras PH seimbang.
✔️Mengandungi gabungan vitamin utk kulit dan polifenol.
✔️Ia merupakan Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH seimbang.
✔️Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk ke langkah seterusnya.

Bahan-bahan utama :
 Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau


Selain itu, cleanser ni juga bertindak sebagai MAKEUP REMOVER! Best sebab tak payah remove mekap dulu sebelum cuci muka hehe (tapi kalau pakai maskara yang waterproof kena remove dulu ya). Paling best, kulit tak kering langsung lepas pakai, and lepas cuci kulit cuols akan terasa extra lembut!

Berminat nak dapatkan #luminousoilgelcleansershaklee klik gambar di bawah ya. Tyaa bagi harga MURAH BERBALOI untuk cuols!


Monday, 15 April 2019

5 KELEBIHAN UTAMA PENCUCI MUKA YOUTH SHAKLEE


Sebelum tidur, mesti cuols akan cuci muka dulu kan? Tau tak apa beza kandungan #cleanseryouthshaklee ni dengan cleanser cuols pakai tu?



Meh Tyaa share 5 tumbuhan Botani yang memberikan kuasa mustajab kepada pembersih muka youth ni.

1. Lotus Japonicus
✔️Mengaktifkan protein untuk awet muda utama untuk menjana semula sel-sel untuk menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin, dan fibrillin.
✔️Ramuan Komplex Youth mengandungi Lotus japonicus dengan ekstrak buah Schisandra chinensis, yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit kita setiap masa walaupun semasa hamil.
Tumbuhan kedua ni memang popular di kalangan pengguna Shaklee. Siapa tak tahu anggur yang kaya dengan bahan anti penuaan dalam tonik merah vivix shaklee. Anggur ni juga ada dalam cleanser youth tau!

2. Anggur Muscadine
✔️Polifenol ini akan melindungi dan membaiki DNA selular sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
✔️Membuatkan kulit muka kita kelihatan sentiasa awet muda.
Dan seterusnya, ramuan rahsia daripada shaklee untuk kulit yang cantik berseri.

3. Vital Repair® + Complex
Bahan yang dikenali sebagai "Advanced Vital Repair+ Complex"
✔️Menyediakan nutrien antioksidan
✔️Vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.
4. Esktrak Alga Hijau
✔️ Membantu untuk exfoliate/ menghaluskan kulit muka kita dengan sangat lembut.
✔️Alga hijau ini membuang sel kulit mati di muka kita.
✔️Membantu membersihkan blackhead dan whitehead di muka kita.

Exfoliation ini sangat lembut pada kulit, tidak menggunakan microbeads seperti produk scrub lain di mana microbeads kebiasaannya terlalu kasar dan boleh merosakkan sel kulit.

5. Avocado Oil
Percayalah, muka memang takkan rasa kering or cekang langsung lepas guna YOUTH Cleanser ni! Cleanser ini memang sesuai untuk semua jenis kulit sebab terdiri daripada gabungan Gel dan Oil.

✔️Gel sangat membantu untuk menyerap minyak berlebihan pada muka berminyak dan berjerawat, manakala Oil pula melembapkan kulit muka yang kering dan sensitif.

Muka akan rasa sangat lembut lepas guna Cleanser youth ni tau! Best ke best?


Jom dapatkan #youthcleanser daripada Tyaa pada harga MURAH BERBALOI. Klik gambar di bawah untuk pembelian produk. 



5 KELEBIHAN PELEMBAP MUKA YOUTH SHAKLEE

Korang tau tak?

Data saintifik menunjukkan sunscreen yang ada label broad spektrum dan SPF 15 (atau lebih), mampu mengurangkan risiko kanser kulit dan penuaan pra-matang. Ia juga boleh menghalang Sunburn.

Selain itu, menurut pakar kulit, cara terbaik untuk menghalang penuaan ialah dengan memakai sunscreen. Sebab , 80-90% penuaan pramatang adalah disebabkan oleh UV. Cara terbaik untuk menghalang UV ialah dengan memakai sunscreen.

Dalam post ini, Tyaa nak share 5 kelebihan Age Defense Moisturizer SPF 50 yang bertindak sebagai krim siang dan sunscreen.


1. Age Defense Moisturizer Ada SPF 50  dan Broad Spektrum.
FDA rekemen untuk kita pakai minimum spf 15. Yang mana bermaksud masa untuk kita kena Sunburn adalah 15 kali ganda lebih lama.

Kalau guna spf 50, kulit kita akan ambil masa ganda lebih lama untuk kena Sunburn. Katakan, kulit kita akan kena Sunburn bila 10 minit kene cahaya matahari.

Kemudian kita guna spf 50. Jadi masa untuk kulit kita kena Sunburn ialah:
10 X 50 =500minit (8jam).

Kalau lebih spf lagi baik. Sebab apa?
SPF 15 hanya membenarkan hanya 7% sinar UVB untuk masuk ke dalam kulit. SPF 30 hanya membenarkan hanya 4% sinar UVB untuk masuk ke dalam kulit. SPF 50 hanya membenarkan hanya 2% sinar UVB untuk masuk ke dalam kulit.

Moisturizer youth ni mempunyai SPF 50 dan Broad Spektrum yang melindungi kulit dari sinar UVA dan UVB .

2.Age Defense Moisturizer SPF 50 Bebas Oxybenzone
Apa itu Oxybenzone? Bahaya ke Oxybenzone ni? Oxybenzone atau dikenali dengan nama benzofenon , adalah salah satu bahan dalam sunscreen Kimia. Yang mana ia akan menyerap sinar UV yang bertenaga tinggi dan menjadikan ia lemah .

Sunscreen banyak guna oxybenzone untuk menyerap sinar UV . Dalam kulit manusia, bahan kimia ini boleh menyebabkan iritasi kulit dan reaksi alergi .

Ia tidak sesuai untuk digunakan oleh mereka yang memiliki kulit sensitif dan berjerawat. Dalam kajian yang dilakukan atas haiwan, kajian mendapati oxybenzone boleh menganggu endocrine dan aktiviti hormone.

Oxybenzone atau benzofenon termasuk dalam senarai 1500 yang Shaklee Tak gunakan dalam formulasi produk. So, moisturizer youth ni tidak mempunyai oxybenzone dan bahan kimia yang merosakkan kulit.

3.Age Defense Moisturizer Mengandungi Vital Repair+® Complex
Vital Repair+® Complex ialah gabungan vitamin dan antioksida yang terbukti secara klinikal dapat menghasilkan kulit yang sihat , muda dan menghalang tanda penuaan kulit.

Moisturizer youth ni mengandungi Vital Repair+® Complex yang dapat menghalang kerosakan kulit akibat radikal bebas dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

4. Merupakan Sunscreen fizikal yang bertindak dengan selamat dan tidak meninggalkan kesan putih pada wajah.

5. Dilengkapi dengan Ekstrak Anggur Muscadine yang mampu membaiki kerosakan DNA sel yang disebabkan oleh sinar UV.

Bahan-bahan Utama:
✔️Muscadine Grapes Extract ( bahan utama VIVIX 😍 ) - menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
✔️Alga hijau (laminara) - melega, regenerasi, memberi oksigen kepada sel kulit.
✔️Alteromonas (alga hijau) - penting untuk memperbaiki dan meremajakan kulit, bertindak sebagai penghalang untuk melindung kulit.
✔️Kacang pis - memelihara protease daripada degenerasi protein kulit seperti kolagen dan elastin, kulit jadi lebih tegang dan anjal.
✔️Vital Repair+ - melindungi kulit dari rosak dan meggalakkan tumbesaran sel kulit yang sihat.
✔️SPF 50 - sesuai untuk cuaca Malaysia yang panas bagi melidungi kulit dari sinar matahari.
✔️Non-comedogenic, tak menyumbatkan liang pori.


Review sendiri pakai sunscreen spf50 #youthshaklee ni.

Tekstur dia teramat lah ringan, tak melekit dan takda kesan putih over di wajah lepas apply.

Sebelum ni Tyaa memang x menitikberatkan penggunaan sunblock/sunscreen ni. Tapi, lepas tau bila kulit tak dapat perlindungan dari sinar UV ni lagi cepat terdedah dengan risiko kanser kulit, pigmentasi dan KULIT CEPAT TUA, ai jadi gelabah!

So, ambik keputusan nak cuba #agedefensemoisturizer #spf50 #youthshaklee ni. Best pakai sebab rasa ringan di kulit. Yang penting, dia tak menyumbat liang pori like some products Tyaa pernah guna dulu-dulu.

So, kalau cuols tengah mencari sunscreen yang membantu menghalang sinar UV dan dalam masa yang sama membaiki kulit akibat kesan uv, pelembap dengan SPF50  inilah pilihan terbaik anda.



Klik gambar di bawah untuk pembelian pada harga MURAH BERBALOI.




#moisturisershaklee #shakleemoisturiser #pelembapmukashaklee

Thursday, 14 February 2019

SHAKLEE DAN ARTIS : 14 ARTIS YANG MENGAMALKAN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Memandangkan ai free sampai 1120 pagi ni, so nak buat satu entry terbaru untuk menghiasi skrin henfon cuols. Hehe.

ARTIS PUN AMALKAN SHAKLEE


Perasan tak, shaklee ni takda duta? Shaklee tak guna khidmat dan pengaruh selebriti untuk lariskan produk. No No No. Sebaliknya, kebaikan produk Shaklee banyak disebarkan oleh orang ramai termasuklah selebriti-selebriti terkenal tanah air.

Antara artis yang mengamalkan shaklee sebagai pelengkap nutrisi dan makanan tambahan adalah :

1. JIHAN MUSE
Jihan Muse amalkan Set Kehamilan Shaklee untuk melengkapkan nutrisi harian yang diperlukan oleh diri dan bayi dalam kandungan.




2. DATO' RAMLI MS
Dato' Ramli MS amalkan Vitamin C dan Vitamin E shaklee. Kedua-dua vitamin ni baik untuk kesihatan kulit dan ketahanan imun badan.




3. MIA AHMAD
Tu yang dipegang Mia Ahmad tu adalah tonik ajaib shaklee yang dikenali sebagai Vivix Shaklee. Vivix ni power sangat dan menjadi TOP PRODUCT Shaklee sebab tindakan penyembuhannya menjangkaui tahap SEL tau!




4. DATIN SERI SHAHIDA
Wow! Isteri kepada Pengasas Dherbs pun amal Shaklee tau. Nampak tak B Complex dalam gambar di bawah? B Complex ni mengandungi Folic Acid. Biasanya, B Complex Shaklee ni disarankan untuk diambil oleh ibu hamil dan untuk ikhtiar mengandung.




5. AZZA ELITE
2 tong ESP Shaklee spotted! Hehe. ESP ni sangat berkesan untuk mencantikkan dan menyelesaikan segala masalah kulit tau. Cuols yang nak cantikkan dan cerahkan kulit ai suggest ESP ni untuk dicuba!





6. RITA RUDAINI
Rita juga mengamalkan vivix sebagai langkah pencegahan penyakit dan penjagaan kesihatan yang menyeluruh. Betul kata beliau kan, kesihatan tu penting. Cegah lah sebelum terlambat. Sebab nilai sebuah kesihatan ni tak mampu dibeli dengan wang ringgit. Tapi, dengan pelaburan wang ringgit, in shaa Allah boleh menjaga kesihatan yang baik.





7. ASYRAF MUSLIM
 Asyraf juga tak ketinggalan untuk memanfaatkan kehebatan Vivix Shaklee. Banyak lagi produk Shaklee yang beliau amalkan. Boleh tengok sendiri gambar produk shaklee yang diamalkan Asyraf dalam gambar di bawah.





8. WANY HASRITA
Vitamin C Shaklee antara produk yang menjadi kegilaan baik wanita atau lelaki. Hihi. Sebab vitamin c ni boleh cantikkan kulit dan selesaikan masalah kulit seperti jerawat, bintik hitam dan mengecilkan lubang pori yang besar. Wany Hasrita pun amal Vitamin C Shaklee ni tau. Kalau cuols nak tahu, SEBIJI vitamin c mengandungi khasiat yang sama seperti memakan 7.5 biji buah oren! 




9. SYIFA MELVIN
Syifa amalkan Vitamin C dan ESP untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit dia tau. Patut lah kulit sentiasa glowing dan flawless je kan!




10. ATITA HARIS
Mommy gorgeous ni pon amalkan Vitamin C Shaklee tau.





11. PUTERI SARAH LIYANA
Puteri Sarah amalkan banyak produk shaklee. Dah ada anak pun dia masih lagi amalkan produk Shaklee tau. Once dah rasa sendiri kesan dan kehebatan produk shaklee ni untuk kesihatan dan kecantikan, memang rasa rugi sangat kalau tak teruskan.




12. LEUNIEY NATASHA
Selebriti cantik ni juga mengamalkan produk shaklee semasa mengandung. Beliau amalkan ostematrix untuk bekalkan kalsium yang cukup untuk diri dan bayi dan kandungan. Menurut beliau, wajib untuk dia amalkan produk ni setiap kali hamil.





13. AYU RAUDHAH
FYI, Ayu amalkan Vivix Shaklee untuk kekal awet muda tau. Tonik ajaib Vivix ni merupakan minuman kesihatan yang tinggi antioksidan dan memperlahankan proses penuaan. So, kalau cuols nak sihat dan awet muda, wajib try Vivix ni ya!




14. HELIZA HELMI
Pejuang muda yang prihatin dengan isu ummah ni turut mengamalkan Vivix untuk kesihatan tubuh badan. Bila badan sihat, in shaa Allah dipermudahkan segala urusan dan aktiviti harian kita.



Ramai lagi sebenarnya artis yang turut mengamalkan produk  Shaklee ni. Cuma tak larat nak cerita satu-satu. Hehe. Cukup la setakat ni saja ya. Hihi. Cuols yang berminat untuk dapatkan produk Shaklee pada HARGA MURAH, klik gambar di bawah ya.


Wednesday, 30 January 2019

FUNGSI 9 AMINO ASID DALAM ESP SHAKLEE

Assalamualaikum readers. ;)

Harini ai FREE sikit so boleh curi masa untuk share beberapa fungsi asid amino yang ada dalam ESP Shaklee. ESP ni merupakan minuman protein berasaskan soya. Antara kelebihan ESP ni adalah mengandungi 9 asid amino PENTING yang TIDAK BOLEH DIHASILKAN OLEH BADAN.

Asid amino ini biasanya diperoleh daripada sumber pemakanan seharian kita. TAPI, tubuh TAK MUNGKIN dapat bekalan asid amino yang lengkap melalui pemakanan harian kita. Betul tak? 

SALAH sebab segelas ESP shaklee mampu membekalkan 9 asid amino penting ni! Hihi. Ya, segelas ESP sahaja. Mudah kan?


APAKAH AMINO ASID?


Amino asid merupakan sebatian organik yang bergabung untuk membentuk protein. Asid amino dan protein diperlukan untuk proses pembinaan sel. Kita boleh umpamakan asid amino ni sebagai bata-bata yang diperlukan untuk membina rumah.

JADI...


"Perlu tak asid amino tu?"


Kalau cuols nak tau, tubuh kita perlukan asid amino untuk membuat protein untuk membantu dalam proses :

  1. Memecahkan makanan
  2. Pertumbuhan
  3. Memperbaiki tisu dalam badan
  4. Melaksanakan pelbagai fungsi badan yang lain
  5. Membekalkan tenaga kepada tubuh




FUNGSI 9 ASID AMINO DALAM ESP

FYI, SATU HIDANGAN ESP mengandungi kandungan 9 asid amino mengikut sukatan yang disertakan di bawah. Teruskan membaca untuk ketahui kepentingan setiap asid amino yang ada dalam ESP.

1. Histidine (340 mg)
Diumpamakan sebagai metalloprotein iaitu asid amino yang boleh membawa bahan logam zat besi dan kuprum dalam darah. ESP ni kalau diambil bersama vitalea shaklee, anda boleh atasi masalah HB Low atau darah merah kurang.

Selain itu, ia juga dapat meningkatkan tahap penyerapan kalsium, menurunkan paras hormon histamine dan menangani masalah cirit-birit. Kalau cuols ambil ESP bersama Ostematrix shaklee, ia boleh bantu untuk penyerapan maksimum kalsium.


2. Isoleucine (630 mg)
Ia membantu untuk mengawal gula dalam darah untuk sintesis haemoglobin bagi menghasilkan tenaga.


3. Leucine (1160 mg)
Ia antara 3 asid amino yang berfungsi untuk meningkatkan jisim otot dan bantu pulihkan otot selepas bersenam. So, abam-abam yang berusaha nak bina otot badan boleh amalkan minuman protein ESP ni. Leucine ni juga memiliki fungsi sama seperti Isoleucine ya. (Rujuk nombor 2).


4. Lysine (890 mg)
Berfungsi untuk melakukan sistesis karnitin yang menukarkan asid lemak kepada tenaga serta berperanan menghasilkan hormon, antibodi dan enzim.


5. Methionine (180 mg)
Menghasilkan sulfur untuk metabolisme normal tubuh dan melakukan sistesis haemoglobin dan glutathione untuk melawan radikal bebas!


6. Threonine (520 mg)
Asid amino yang diperlukan untuk menghasilkan asid amino lain bagi membantu penghasilan kolagen. Ia juga berperanan menghasilkan antibodi.


7. Phenylalanine (720 mg)
Asid amino ini merangsang penghasilan hormon catechlolamine yang bertindak untuk mengawal sistem saraf pusat dan saraf periferal.


8. Tryptophan (180 mg)
Asid amino terbesar yang berkait rapat dengan hormon serotonin dan melatonin yang membantu mengawal perasaan dan aktiviti tidur.


9. Valine (650 mg)
Diperlukan untuk metabolisme otot dan membaik pulih tisu yang rosak.


Sekarang dah tahu kepentingan asid amino dalam ESP untuk tubuh kan. Jom dapatkan ESP pada harga promosi. Promosi berakhir esok hari tau! Rugi kalau tak grab promosi diskaun 5% ni. Jimat berbaloi!




Berminat nak dapatkan ESP pada harga promosi beserta FREE GIFT daripada Tyaa boleh klik gambar di bawah ya.





Monday, 19 November 2018

4 KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE : RUGI KALAU TAK TAHU

Assalamualaikum semua. Entry kali ni Tyaa nak share kelebihan apabila cuols mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tak ramai yang tahu kelebihan sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee. RUGI sangat kalu tak daftar sebagai ahli ni!

Analoginya begini.

Kalau cuols pergi ke Supermarket, cuols nak beli produk pada harga MEMBER ke BUKAN MEMBER? Pastinya cuols sanggup berbaris 30 minit demi mendapatkan KAD KEAHLIAN betul tak? Kenapa tak beli je pada harga Bukan Member tu?

Sebab cuols diberi pilihan untuk dapatkan produk pada harga jauh lebih murah bila ada kad keahlian kan? Same thing goes with Shaklee. Eh eh tiberr je change language. Hiks. Baiklah, teruskan membaca untuk mengetahui pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee.


1. PENJIMATAN HEBAT SEHINGGA 25 %
Biasa beli produk di Mall pada harga ahli boleh jimat sampai RM 5 pun dah melompat dengan girangnya kan? Dengan Shaklee. Cuols boleh jimat sehingga PULUHAN ringgit untuk SATU produk!


2. BELI PRODUK, DAPAT CASH BONUS
Ni part yang paling BEST. Selalu kita kumpul card points untuk tebus barangan kan? Dengan Shaklee, pembelian produk akan menyumbang untuk pulangan tunai. Cukup je 150 uv, Shaklee akan masukkan RM 23.25 dalam akaun weols. Makin banyak cuols kumpul points, makin tinggi CASH BONUS yang cuols dapat.

Ikut pengalaman Tyaa, memang dapat lebih dari tu. Yela, katakan awal bulan kawan nak order Set Kulit Cantik. Keesokan harinya, saudara pula pm nak beli Set Sakit Lutut untuk mak dia. And... Bila kawan ofis tau kita member Shaklee, dia pon berminat nak beli. So, dalam pada kita bantu orang lain untuk sihat dan cantik dengan Shaklee, tak sengaja lah dapat kumpul banyak points dan dapat CASH BONUS tu!


3. PEMBELIAN SISTEM ONLINE SHOPPING
Mudah je nak buat pembelian produk. Tak kisah la nak beli untuk sendiri ke, mak ayah ke, pak sedara ke, kawan ke. Masuk je dalam sistem shaklee online, keyin maklumat penerima. Settle. Shaklee yang akan poskan produk tu ke alamat anda. Mudah kan? Takyah la nak jalan jauh-jauh p Branch Shaklee. Buat je online. Mudah.




4. TAK PERLU KELUAR MODAL UNTUK BERNIAGA
Semua produk dalam sistem shaklee tu weols yang punya. Kita simpan je cantik-cantik dekat Branch Shaklee. Tiba masa customer nak beli, barulah kita keyin details customer kita tu. Keyin lepas customer buat pembayaran ya. Ni info khas untuk siapa yang berminat untuk jana pendapatan dari rumah ya.


BAGAIMANA NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE?
Yuran Keahlian Shaklee hanya RM 75 sahaja. Yuran ini untuk bayaran membership kit Shaklee yang akan menjadi milik anda. Membership kit ni lah untuk cuols rujuk semua perkara tentang produk Shaklee. Harga, Info dan sebagainya. Lepas bayar yuran ni, Shaklee akan pos Membership kit bawah ni terus ke alamat cuols.

Lepas buat bayaran RM 75 tadi, cuols boleh terus login masuk ke akaun Shaklee2u menggunakan ID sendiri. Nak buat pembelian produk terus pon boleh dah.





NAK DAFTAR PERCUMA?
Pembelian melebihi 200 uv layak untuk FREE MEMBERSHIP. Jimat RM 75! Caranya cuols kumpul je order kawan-kawan yang nak beli sekali. Cukup 200 uv, layak dah untuk free membership shaklee ni.

Apa tunggu lagi? Jangan bertangguh untuk nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee. Terus klik gambar di bawah untuk segera mendaftar!