Sunday, 1 September 2019

KELEBIHAN MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH SHAKLEE

YOUTH LANCAR PRODUK BARU!!


Ya Allah bestnya! Shaklee akhirnya keluarkan day cream uols! Nampak tak tekstur krim dia ya ampun gebus bak awan uols! Happynya Tyaa tazabar nak cuba! MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH ni direka khas untuk mengunci lembapan kulit.

Sesuai sangat sangat untuk digunakan oleh wanita berkulit kering yang dahagakan lembapan. Hiks! Oh ya, krim ni kalau pakai sebelum mekap, memang letops la hasil mekap! Yes yes yes takda cracky skin dah lepas ni kak oi! Awal-awal dah sediakan kulit yang lembap sebelum mekap. Sebab bila mekap ni kulit cenderung kering dan ketara bersisik terutamanya kalau ada masalah kulit kering!



JAGA-JAGA TAU KALAU KULIT KERING. 


Kulit yang kering ni lebih sensitif, so risiko kehadiran garis dan kedut pun meningkat selain kulit jadi kusam dan nampak lebih tua. Tapi, jangan risau! Produk terbaru dari YOUTH ni bakal menyelesaikan masalah anda.


Moisture Lock Day Cream YOUTH dirumus dengan Teknologi Penghidratan Selular Aktif di mana ia bertindak sebagai magnet kelembapan. Ia menarik dan menyimpan kelembapan di lapisan luar kulit untuk mengunci lembapan kulit agar kekal hidrat.

ACTIVE CELLULAR HYDRATION TECHNOLOGY

Ni teknologi khas untuk hasilkan rangkaian produk terbaru YOUTH iaitu Moisture Lock Day Cream.

Pergh. Hebat sungguh teknologi ni! Menggabungkan 3 ramuan hebat yang dibuktikan secara klinikal untuk memberi kesan penghidratan kulit pada tahap sel!

1️⃣ Ekstrak kaktus mampu menarik lembapan di sekeliling dan menarik ke lapisan luar kulit untuk menjaga lembapan kulit.

2️⃣ 4 bentuk unik Hyaluronic Acid yang berbeza berat molekul agar menepati kepelbagaian jenis kulit berfungsi untuk membekalkan lembapan di setiap peringkat lapisan kulit!

3️⃣ Squalene dari sumber pokok tebu yang melindungi dan memerangkap lembapan dalam kulit.

Gabungan 3 ramuan hebat ni terbukti menjamin penghidratan tahap maksimum! No more kulit kering once you apply this #moisturelockdaycreamyouth 😍

Nak tau lebih lanjut tentang teknologi ni boleh tengok video kat bawah ni ya.




Best kan krim pelembap siang ni? Penggunaan secara konsisten akan melindungi kulit daripada kekeringan. Krim ni bantu mengunci lembapan kulit agar kulit sentiasa anjal, lembut dan sihat.



KELEBIHAN MOISTURE LOCK DAY CREAM


Apa yang bestnya, moisture lock day cream youth ni bukan sahaja mengekalkan lembapan kulit tapi bertindak LEBIH dari tu! Bawah ni result yang kita dapat bila pakai MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH ni. 😍

✔️ Menghidrat dan mengekalkan lembapan kulit
✔️ Membantu mengurangkan
penampilan garis halus
✔️ Mengatasi masalah kulit kering dan kemerahan
✔️ Melembut, menghaluskan dan menganjalkan kulit
✔️ Membantu melindungi kulit daripada kehilangan kelembapan
✔️ Merawat masalah kulit kering dan kusam



Memandangkan bulan September ni bulan pelancaran Moisture Lock Day Cream ni, maka shaklee berbesar hati nak buat promo produk baru ni dengan gabungan #spf50youth dengan penjimatan sebanyak RM 80!!! Klik gambar di bawah untuk deskripsi produk.



Berbaloi yakmat uols! Dapat 1 botol Moisture Lock Day Cream + 1 Sunscreen SPF 50 pada harga RM 373.75 saja!! Kalo tak promo kena bayar RM 453.75 tau.

Jom grab bulan ni boleh jimat RM 80! Kalo uols berminat nak dapatkan promo ni boleh cepat hubungi Tyaa ya. Klik saja gambar di bawah ni ya untuk whatsapp Tyaa ya. 😊




No comments:

Post a Comment