Tuesday, 24 September 2019

2 RAHSIA KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT


PERLINDUNGAN PENTING SEBELUM KELUAR RUMAH

Sekarang ni musim jerebu. So kena extra care untuk jaga kesihatan dan kecantikan kulit wajah. Berikut merupakan 2 rahsia kesihatan dan kecantikan kulit yang boleh kita amalkan. 

1️⃣. KUNCI LEMBAPAN KULIT
Apply dulu #moisturelockdaycreamyouth untuk mengunci lembapan kulit. Yalah, bila bekerja ni banyak terdedah bawah cahaya matahari. Pastu dok dalam bilik berpenghawa dingin. Memang cepat kering kulit. So, pakai day cream ni sangat membantu elakkan kulit gelupas and kering!

2️⃣. PERISAI KULIT MENENTANG SINAR UV
#spf50youth ni sunscreen broad spectrum. Means ia beri perlindungan daripada sinar UVA dan UVB. UVA tu sinar yang mempercepatkan penuaan dan UVB pula sinar yang menyebabkan sunburn. Sunscreen YOUTH ni uols takyah apply setiap 4 jam sekali. Sekali apply terus bagi perlindungan selama 16 jam menentang sinar UVA dan UVB.

Dua perlindungan ni sangat bagus untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. Bulan ni ada promosi untuk #youthperfectpair ni. Harga yang jimat ni hanya boleh dapat dari Tyaa tau! Hiks. Ngam sangat nak cuba YOUTH time ni. Full set pun promosi jimat ratusan ringgit.Kalo beli full set tu, uols akan dapat Free membership shaklee berharga RM 65, cash rebate RM 30+, free gift dan free postage! Jimat sangat tau! Promosi berakhir bulan ni! Huhu. Untuk set perfect pair pulak, uols boleh dapat harga lebih kasih sayang kalo uols whatsapp Tyaa sekarang! Terhad kepada 3 terawal sahaja.

So cepat-cepat save number whatsapp Tyaa ni ya, 013 811 4483 📱 Whatsapp Tyaa terus okeh. Nak lagi cepat klik gambar kat bawah ni untuk terus ke aplikasi whatsapp Tyaa ya. 😉
No comments:

Post a comment