Tuesday, 16 April 2019

KEISTIMEWAAN LUMINOUS GEL OIL CLEANSER SHAKLEE

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER


Apa-apa produk skincare pun, benda first sekali yang kita perlu cuba ialah Cleanser. Kalau best cleanser dia, in shaa Allah yang lain pun best juga.

Bila dipakai, ianya TAK KAN PEDIHKAN MATA! Sesetengah cleanser biasanya pedihkan mata kan? Syukur #cleanseryouthshaklee ni tak.

Tyaa tak suka cleanser yang banyak buih, yang rasa bersabun atau berbau sabun. Bila terlalu banyak buih bermakna ia mengandungi campuran bahan kimia yang boleh merengsakan kulit. Lagipun, jika terlalu bersabun, ia boleh menyebabkan kulit lebih cepat hilang kelembapan.


Apa yg best tentang Luminous Gel Oil Cleanser ni?
✔️Luminous Gel Oil Cleanser ini tidak mengandungi sebarang unsur sabun dan hampir tidak berbuih ketika digunakan.
✔️100% vegan atau bahasa mudahnya diperbuat dari semata mata tumbuh tumbuhan/botanikal.
✔️Diperbuat dengan aras PH seimbang.
✔️Mengandungi gabungan vitamin utk kulit dan polifenol.
✔️Ia merupakan Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH seimbang.
✔️Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk ke langkah seterusnya.

Bahan-bahan utama :
 Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau


Selain itu, cleanser ni juga bertindak sebagai MAKEUP REMOVER! Best sebab tak payah remove mekap dulu sebelum cuci muka hehe (tapi kalau pakai maskara yang waterproof kena remove dulu ya). Paling best, kulit tak kering langsung lepas pakai, and lepas cuci kulit cuols akan terasa extra lembut!

Berminat nak dapatkan #luminousoilgelcleansershaklee klik gambar di bawah ya. Tyaa bagi harga MURAH BERBALOI untuk cuols!


No comments:

Post a Comment