Thursday, 14 February 2019

SHAKLEE DAN ARTIS : 14 ARTIS YANG MENGAMALKAN SHAKLEE

Assalamualaikum semua. Memandangkan ai free sampai 1120 pagi ni, so nak buat satu entry terbaru untuk menghiasi skrin henfon cuols. Hehe.

ARTIS PUN AMALKAN SHAKLEE


Perasan tak, shaklee ni takda duta? Shaklee tak guna khidmat dan pengaruh selebriti untuk lariskan produk. No No No. Sebaliknya, kebaikan produk Shaklee banyak disebarkan oleh orang ramai termasuklah selebriti-selebriti terkenal tanah air.

Antara artis yang mengamalkan shaklee sebagai pelengkap nutrisi dan makanan tambahan adalah :

1. JIHAN MUSE
Jihan Muse amalkan Set Kehamilan Shaklee untuk melengkapkan nutrisi harian yang diperlukan oleh diri dan bayi dalam kandungan.




2. DATO' RAMLI MS
Dato' Ramli MS amalkan Vitamin C dan Vitamin E shaklee. Kedua-dua vitamin ni baik untuk kesihatan kulit dan ketahanan imun badan.




3. MIA AHMAD
Tu yang dipegang Mia Ahmad tu adalah tonik ajaib shaklee yang dikenali sebagai Vivix Shaklee. Vivix ni power sangat dan menjadi TOP PRODUCT Shaklee sebab tindakan penyembuhannya menjangkaui tahap SEL tau!




4. DATIN SERI SHAHIDA
Wow! Isteri kepada Pengasas Dherbs pun amal Shaklee tau. Nampak tak B Complex dalam gambar di bawah? B Complex ni mengandungi Folic Acid. Biasanya, B Complex Shaklee ni disarankan untuk diambil oleh ibu hamil dan untuk ikhtiar mengandung.




5. AZZA ELITE
2 tong ESP Shaklee spotted! Hehe. ESP ni sangat berkesan untuk mencantikkan dan menyelesaikan segala masalah kulit tau. Cuols yang nak cantikkan dan cerahkan kulit ai suggest ESP ni untuk dicuba!





6. RITA RUDAINI
Rita juga mengamalkan vivix sebagai langkah pencegahan penyakit dan penjagaan kesihatan yang menyeluruh. Betul kata beliau kan, kesihatan tu penting. Cegah lah sebelum terlambat. Sebab nilai sebuah kesihatan ni tak mampu dibeli dengan wang ringgit. Tapi, dengan pelaburan wang ringgit, in shaa Allah boleh menjaga kesihatan yang baik.





7. ASYRAF MUSLIM
 Asyraf juga tak ketinggalan untuk memanfaatkan kehebatan Vivix Shaklee. Banyak lagi produk Shaklee yang beliau amalkan. Boleh tengok sendiri gambar produk shaklee yang diamalkan Asyraf dalam gambar di bawah.





8. WANY HASRITA
Vitamin C Shaklee antara produk yang menjadi kegilaan baik wanita atau lelaki. Hihi. Sebab vitamin c ni boleh cantikkan kulit dan selesaikan masalah kulit seperti jerawat, bintik hitam dan mengecilkan lubang pori yang besar. Wany Hasrita pun amal Vitamin C Shaklee ni tau. Kalau cuols nak tahu, SEBIJI vitamin c mengandungi khasiat yang sama seperti memakan 7.5 biji buah oren! 




9. SYIFA MELVIN
Syifa amalkan Vitamin C dan ESP untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit dia tau. Patut lah kulit sentiasa glowing dan flawless je kan!




10. ATITA HARIS
Mommy gorgeous ni pon amalkan Vitamin C Shaklee tau.





11. PUTERI SARAH LIYANA
Puteri Sarah amalkan banyak produk shaklee. Dah ada anak pun dia masih lagi amalkan produk Shaklee tau. Once dah rasa sendiri kesan dan kehebatan produk shaklee ni untuk kesihatan dan kecantikan, memang rasa rugi sangat kalau tak teruskan.




12. LEUNIEY NATASHA
Selebriti cantik ni juga mengamalkan produk shaklee semasa mengandung. Beliau amalkan ostematrix untuk bekalkan kalsium yang cukup untuk diri dan bayi dan kandungan. Menurut beliau, wajib untuk dia amalkan produk ni setiap kali hamil.





13. AYU RAUDHAH
FYI, Ayu amalkan Vivix Shaklee untuk kekal awet muda tau. Tonik ajaib Vivix ni merupakan minuman kesihatan yang tinggi antioksidan dan memperlahankan proses penuaan. So, kalau cuols nak sihat dan awet muda, wajib try Vivix ni ya!




14. HELIZA HELMI
Pejuang muda yang prihatin dengan isu ummah ni turut mengamalkan Vivix untuk kesihatan tubuh badan. Bila badan sihat, in shaa Allah dipermudahkan segala urusan dan aktiviti harian kita.



Ramai lagi sebenarnya artis yang turut mengamalkan produk  Shaklee ni. Cuma tak larat nak cerita satu-satu. Hehe. Cukup la setakat ni saja ya. Hihi. Cuols yang berminat untuk dapatkan produk Shaklee pada HARGA MURAH, klik gambar di bawah ya.


No comments:

Post a Comment