Monday, 19 November 2018

4 KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE : RUGI KALAU TAK TAHU

Assalamualaikum semua. Entry kali ni Tyaa nak share kelebihan apabila cuols mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tak ramai yang tahu kelebihan sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee. RUGI sangat kalu tak daftar sebagai ahli ni!

Analoginya begini.

Kalau cuols pergi ke Supermarket, cuols nak beli produk pada harga MEMBER ke BUKAN MEMBER? Pastinya cuols sanggup berbaris 30 minit demi mendapatkan KAD KEAHLIAN betul tak? Kenapa tak beli je pada harga Bukan Member tu?

Sebab cuols diberi pilihan untuk dapatkan produk pada harga jauh lebih murah bila ada kad keahlian kan? Same thing goes with Shaklee. Eh eh tiberr je change language. Hiks. Baiklah, teruskan membaca untuk mengetahui pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee.


1. PENJIMATAN HEBAT SEHINGGA 25 %
Biasa beli produk di Mall pada harga ahli boleh jimat sampai RM 5 pun dah melompat dengan girangnya kan? Dengan Shaklee. Cuols boleh jimat sehingga PULUHAN ringgit untuk SATU produk!


2. BELI PRODUK, DAPAT CASH BONUS
Ni part yang paling BEST. Selalu kita kumpul card points untuk tebus barangan kan? Dengan Shaklee, pembelian produk akan menyumbang untuk pulangan tunai. Cukup je 150 uv, Shaklee akan masukkan RM 23.25 dalam akaun weols. Makin banyak cuols kumpul points, makin tinggi CASH BONUS yang cuols dapat.

Ikut pengalaman Tyaa, memang dapat lebih dari tu. Yela, katakan awal bulan kawan nak order Set Kulit Cantik. Keesokan harinya, saudara pula pm nak beli Set Sakit Lutut untuk mak dia. And... Bila kawan ofis tau kita member Shaklee, dia pon berminat nak beli. So, dalam pada kita bantu orang lain untuk sihat dan cantik dengan Shaklee, tak sengaja lah dapat kumpul banyak points dan dapat CASH BONUS tu!


3. PEMBELIAN SISTEM ONLINE SHOPPING
Mudah je nak buat pembelian produk. Tak kisah la nak beli untuk sendiri ke, mak ayah ke, pak sedara ke, kawan ke. Masuk je dalam sistem shaklee online, keyin maklumat penerima. Settle. Shaklee yang akan poskan produk tu ke alamat anda. Mudah kan? Takyah la nak jalan jauh-jauh p Branch Shaklee. Buat je online. Mudah.




4. TAK PERLU KELUAR MODAL UNTUK BERNIAGA
Semua produk dalam sistem shaklee tu weols yang punya. Kita simpan je cantik-cantik dekat Branch Shaklee. Tiba masa customer nak beli, barulah kita keyin details customer kita tu. Keyin lepas customer buat pembayaran ya. Ni info khas untuk siapa yang berminat untuk jana pendapatan dari rumah ya.


BAGAIMANA NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE?
Yuran Keahlian Shaklee hanya RM 75 sahaja. Yuran ini untuk bayaran membership kit Shaklee yang akan menjadi milik anda. Membership kit ni lah untuk cuols rujuk semua perkara tentang produk Shaklee. Harga, Info dan sebagainya. Lepas bayar yuran ni, Shaklee akan pos Membership kit bawah ni terus ke alamat cuols.

Lepas buat bayaran RM 75 tadi, cuols boleh terus login masuk ke akaun Shaklee2u menggunakan ID sendiri. Nak buat pembelian produk terus pon boleh dah.





NAK DAFTAR PERCUMA?
Pembelian melebihi 200 uv layak untuk FREE MEMBERSHIP. Jimat RM 75! Caranya cuols kumpul je order kawan-kawan yang nak beli sekali. Cukup 200 uv, layak dah untuk free membership shaklee ni.

Apa tunggu lagi? Jangan bertangguh untuk nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee. Terus klik gambar di bawah untuk segera mendaftar!


No comments:

Post a Comment