Tuesday, 6 February 2018

BAHAYA TUALA WANITA YANG WAJIB DIKETAHUI

Hi cuols! Hari ni Tyaa nak berkongsi tentang bahaya tuala wanita! Ee seram sangat beberapa minggu ni Tyaa buat pembacaan from Pak Cik Google tentang tuala wanita ni. Alangkah terkejutnya Tyaa bila baca banyak info negatif tentang tuala wanita ni.

"Ko tak pakai pad ke? Apesal nak kecoh sangat tentang isu pad pulak? "

Eh. Pakai okay! Aiols pakai pad Bio Seleza. Nanti aiols tunjukkan video tentang beza pad biasa dan pad Bio Seleza ni ye. Mohon berhenti meroyan. Oops! Hihi takdelah. Okay okay back to story, kalau cuols perasan, orang dulu² mana ada penyakit kanser pangkal rahim dan sebagainya.




Sebenarnya, penyakit kanser ni banyak dikaitkan dengan tuala wanita. Kenapa tuala wanita? Kerana tuala wanita sebenarnya diperbuat daripada kertas kitar semula! Kertas kitar semula ni melalui proses pelunturan dengan menggunakan DIOKSIN yang merupakan pencetus sel KANSER!



Ngeri tau! Belasan tahun dah pakai pad biasa. Tak pernah nak tahu dari mana datangnya dan bagaimana ia dibuat! Mujurlah Tyaa buat pembacaan di internet. Insaf!! Terus x pakai dah pad biasa tau. Takut sangat! Bahan kimia yang digunakan untuk memproses tuala wanita ni rupanya mendatangkan penyakit dan bahaya untuk bahagian intim wanita.


Okay, di sini Tyaa sertakan video tentang perbezaan pad bio seleza dan pad biasa di pasaran. Moga video ni membuka mata anda untuk memelihara keselamatan, kesucian dan keharmonian bahagian intim anda. 🙈


Credit to video owner

Kalo xleh bukak video ni, mohon klik link bawah ni untuk video tu ye. 
WAJIB TENGOK SAMPAI HABIS tau. 




Seram tak lepas tengok video ni? Kalau cuols berminat untuk bertukar ke pilihan pad yang lebih selamat, selesa dan suci, jangan segan silu untuk hubungi Tyaa ye. Nantikan next entry Tyaa tentang keistimewaan pad bio seleza ni nanti okay! Till then.

Tyaa Mohd
0138114483