Tuesday, 12 December 2017

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET YANG PERLU ANDA KETAHUI

Pernah tak dengar apa itu Premium Beautiful korset? Premium Beautiful ni bukan sembarangan korset yang berlambak kat pasaran tu tau. PB korset ni memiliki ciri-ciri tersendiri yang premium dan membantu menjaga kesihatan dalaman wanita.



3 ciri Premium Beautiful korset ni adalah:

1. Ergonomics
Premium Beautiful ni direka khas untuk keselesaan wanita bergerak semasa memakainya. Fabrik Premium Beautiful ni mempunyai kuasa regangan 360 darjah! Maka, bila dipakai tak la terasa ketat dan terasa robot! Ade bukti tau customer yang memakai PB semasa bersukan, naik gunung dan sebagainya.



2. Aesthetics
Premium Beautiful direka khas untuj membentuk kontur badan agar tampak menarik, membantu menetapkan lemak di bahagian yang betul dan mengekalkan bentuk idaman tubuh wanita! Biasa lah perempuan, kadang payudara nampak kecik, kadang punggung tak up, kadang pinggang melebar, kadang pula perut buncit ke depan.  Semua masalah berkenaan tubuh badan akan diselesaikan dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten 8 jam sehari. Lama-lama pakai, cuols akan capai bentuk badan idaman tau! Tak caye? Tengok testimoni kat bawah ni.









3. Mempunyai Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) 
setiap helaian benang pada Premium Beautiful  disuntik dengan FIR. FIR membantu untuk meningkatkan metabolisme badan dan mempercepatkan proses pelangsingan badan. Selain itu, FIR pada PB juga membantu melancarkan peredaran darah, mengatasi masalah hormon dan membantutkan pertumbuhan sel kanser yang aktif dalam badan. Sebab tu pengguna PB ni dapat menangani masalah haid tidak teratur, cyst, fibroid, ketumbuhan dan pelbagai masalah wanita.

Hebat kan Premium Beautiful ni? Sememangnya korset PB ni luar biasa berbanding korset yang lain. PB adalah korset kesihatan yang direka 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan tubuh. Korset yang direka bukan sekadar untuk tampil kurus dan ramping berpotongan, malah membantu menjaga kesihatan dalaman wanita!

Berminat nak grab PB? Hubungi Tyaa sebab Tyaa sentiasa ada tawaran istimewa untuk clients PB Tyaa! Jom dapatkan harga istimewa dan special gift with direct consultations and guidance from Tyaa!

Tyaa Mohd
013-8114483
Premium Beautiful Expert 

Tuesday, 5 December 2017

CARA PALING CEPAT CERAHKAN KULIT BADAN DENGAN BODY SCRUB MARINE ESSENCE

Hi semua! Seronoknya cuti sekolah. Hari² dok umah je layan customer yg beli produk Tyaa jual. Hehe. Okay, so harini Tyaa nak share satu cara yang paling cepat untuk cerahkan kulit badan! Hanya guna Marine Essence Body Scrub Marine Essence produk keluaran terbaru SHOM. Untuk pengetahuan cuols, Body Scrub ni mengandungi khasiat garam buluh yg terbukti bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit.

Besar gedabak bekas body scrub ni. Boleh buat stok setengah tahun kat rumah!




Dalam banyak² Body Scrub yang ada kat pasaran, kenapa Tyaa pilih untuk menggunakan Body Scrub Marine Essence ni? Mesti cuols pon tertanya-tanya kenapa Tyaa cadangkan produk ni kan? Jom tengok khasiat Body Scrub Marine Essence ni! 

Khasiat Body Scrub Marine Essence 

1. Mengandungi garam buluh bagi mengembalikan keremajaan dan kecantikan kulit.
2. Mengandungi ejen pengelupasan semulajadi (serbuk kulit walnut dan serbuk isirong badam) yang mampu menanggalkan set kulit mati dan kotoran pada kulit dengan lembut. 
3. Diperkaya dengan SHEA BUTTER dan MINYAK JOJOBA untuk mengekalkan lembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kering dan alergi. 
4. Dirumus dengan MADU dan VITAMIN E untuk menjaga kecantikan dan kesihatan kulit. 
5. Mengandungi EKSTRAK LICORICE dan EKSTRAK MULBERI untuk mencerahkan kulit secara semulajadi. 
6. Dirumus dengan gabungan wangian pati yang memberi ketenangan (minyak lavender, minyak kayu putih dan minyak Frankinsence) 

Banyak kan khasiat Body Scrub ni? Sebab tu Tyaa sangat sukakan Body Scrub ni! Bukan itu sahaja tau, kesan penggunaan body scrub ni pulak sangat pantas! Tak sampai 3 minit sapu kulit cuols akan jadi lebih cerah dan glowing! Sel² kotoran dan kulit mati yang ada pada kulit semua diangkat keluar oleh Body Scrub ni! Tak caye? Okay jom tengok sendiri bukti testimoni kat bawah.




Best kan? Cepat je sapu² terus buang segala kotoran yg menyebabkan kulit cuols kusam tu. Harga sebotol penuh pulak hanya RM47 sahaja dan tahan sehingga 6 bulan mengikut tahap penggunaan anda. Kalo serumah pakai 3 bulan aje la alamatnya! Hihi. Harga sangat berpatutan dengan khasiat kandungan produk dan pelbagai manfaat yang boleh kita dapat betul tak? Kalo cuols teringin nak mencerahkan kulit dengan cepat dan mengembalikan semula keremajaan kulit cuols, jemput whatsapp atau hubungi Tyaa di 0138114483 ye. 

Tyaa Mohd
013-8114483 (whatsapp @call) 
tyaamohd@gmail.com