Sunday, 12 November 2017

KELEBIHAN MIN CHA TEH TARIK DENGAN GARAM BULUH

Hi hi semua! Kalau uols nak tau, Min Cha ni merupakan teh pracampur dengan garam buluh. Ni merupakan produk terbaru keluaran Hai O! So, pencinta teh wajib rasa keenakan teh tarik yg penuh krim ni! Pagi-pagi sejuk ni syok layan Min Cha tau!


Nak tau apa bezanya Min Cha ni dengan teh tarik jenama lain kat luar tu? Sangat banyak perbezaannya okay! Antara perbezaannya adalah Min Cha ni :

✅ Tanpa Gula
✅ Dirumus dengan garam buluh
✅ Tanpa bahan pengawet
✅ Tiada bahan tiruan
✅ Sumber anti oksidan
✅ Dirumus daripada teh berkualiti PREMIUM
✅ Memiliki aroma yang lazat dan luar biasa
✅ Memiliki tekstur yang lebih halus dan berkrim
✅ Sihat dan murah



Banyak tau beza die dengan Teh Tarik yang kita selalu order kat warung tu! Min Cha ni pilihan yang jauh lebih sihat dan bijak. Bayangkan kalau hari-hari kita makan kat luar order Teh Tarik penuh krim (gula dan susu), kesian kat buah pinggang buat banyak kerja untuk uols betul tak? Why not kita bawa Min Cha ni kat kedai, boleh order air panas je kan dah jimat kat situ? 🙈

Hehe. Min Cha ni dalam bentuk sachet so mudah sangat nak bawak kat mana-mana. Macam Tyaa, order je air panas pastu confident je keluarkan Min Cha kat kedai! Haha. Well, pilihan yg lebih sihat untuk badan aiols. Hihi. Jom drink like a CELEBRI-TEA, like my idol si cantik manis Fazura ni.





Berminat nak cuba? Jom whatsapp Tyaa. Special price untuk kawan² di blog Tyaa aje! Whatsapp Tyaa kay?
📲 0138114483

2 comments:

  1. Replies
    1. Haah kak ain. Yang paling penting, dia sangat berkhasiat dan baik untuk kesihatan. Hehe

      Delete