Wednesday, 30 August 2017

CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI YANG TEPAT DAN BERKESAN

Hi semua! Ingat lagi x yg Tyaa ada bagitau herba mujarab yg Tyaa amalkan tu? Herba Maharani tu. Pada yg x tau lagi, ni ni, tengok gambar bawah ni. Hiks


Banyak sangat manfaat Herba Maharani ni tau. Nak tau ape die? Tengok bawah ni. Hehe. 


Manfaat Herba Maharani untuk WANITA:
  • Memperbaiki kesihatan dalaman wanita.
  • Melancarkan peredaran / pengaliran darah.
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur / irregular period flow.
  • Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut / period pain.
  • Mengurangkan masalah keputihan.
  • Rawatan herba (natural) untuk membantu kesuburan rahim wanita.
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan ketika berpantang.
  • Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterone dan androgen wanita.
  • Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik, menjadikan badan lebih kepada awet muda (anti penuaan) dan lebih cantik.
  • Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan menjadi kurang lemau dan lebih bertenaga.

  • Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari. Waktu sedang period jangan ambil Herba Maharani.
  • Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.
  • Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.

Cara pengambilan Herba Maharani:
Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid). Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. In case hendak ambil pada waktu malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. Sebaik-baiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong / plain water. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil Herba Maharani.
Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang. Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama. Sepanjang menjual herba maharani ni, banyak sangat testimoni positif yg Tyaa dapat dari customers. Ni adalah kolekso testimoni pengamal Herba Maharani. 
Testimoni 1: Meredakan Senggugut dan Melawaskan Haid

Testimoni 2: Badan bertenaga, buang angin dan capai berat ideal


Testimoni 3: Menyelesaikan masalah kitaran haid


Testimoni 4 : Menganjalkan payudara dan haid teratur


Testimoni 5: Ikhtiar dapatkan zuriat


Testimoni 6 : Hamil lepas 2 bebola Maharani


Banyak kan manfaat Herba Maharani ni untuk kaum wanita. Bukan cantikan luaran je, tapi dalaman juga sihat dan mantap. Kalau uols berminat nak try herba maharani ni, jangan segan silu untuk whatsapp Tyaa ye. Boleh dapatkan harga istimewa daripada Tyaa. Hehe. Okay, sampai di sini sahaja untuk perkongsian entri hari ni. Till then. ❤

Tyaa
013-8114483

2 comments:

  1. Replies
    1. Boleh sis takde masalah. Herba Maharani bantu menguatkan tubuh dan mengekalkan kesihatan badan.

      Delete