Tuesday, 24 September 2019

2 RAHSIA KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT


PERLINDUNGAN PENTING SEBELUM KELUAR RUMAH

Sekarang ni musim jerebu. So kena extra care untuk jaga kesihatan dan kecantikan kulit wajah. Berikut merupakan 2 rahsia kesihatan dan kecantikan kulit yang boleh kita amalkan. 

1️⃣. KUNCI LEMBAPAN KULIT
Apply dulu #moisturelockdaycreamyouth untuk mengunci lembapan kulit. Yalah, bila bekerja ni banyak terdedah bawah cahaya matahari. Pastu dok dalam bilik berpenghawa dingin. Memang cepat kering kulit. So, pakai day cream ni sangat membantu elakkan kulit gelupas and kering!

2️⃣. PERISAI KULIT MENENTANG SINAR UV
#spf50youth ni sunscreen broad spectrum. Means ia beri perlindungan daripada sinar UVA dan UVB. UVA tu sinar yang mempercepatkan penuaan dan UVB pula sinar yang menyebabkan sunburn. Sunscreen YOUTH ni uols takyah apply setiap 4 jam sekali. Sekali apply terus bagi perlindungan selama 16 jam menentang sinar UVA dan UVB.

Dua perlindungan ni sangat bagus untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. Bulan ni ada promosi untuk #youthperfectpair ni. Harga yang jimat ni hanya boleh dapat dari Tyaa tau! Hiks. Ngam sangat nak cuba YOUTH time ni. Full set pun promosi jimat ratusan ringgit.



Kalo beli full set tu, uols akan dapat Free membership shaklee berharga RM 65, cash rebate RM 30+, free gift dan free postage! Jimat sangat tau! Promosi berakhir bulan ni! Huhu. Untuk set perfect pair pulak, uols boleh dapat harga lebih kasih sayang kalo uols whatsapp Tyaa sekarang! Terhad kepada 3 terawal sahaja.

So cepat-cepat save number whatsapp Tyaa ni ya, 013 811 4483 πŸ“± Whatsapp Tyaa terus okeh. Nak lagi cepat klik gambar kat bawah ni untuk terus ke aplikasi whatsapp Tyaa ya. πŸ˜‰




Monday, 16 September 2019

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Tyaa sangat sangat mengagumi keistimewaan dan keberkesanan skincare YOUTH ni. Banyak feedback sendiri dan customers Tyaa saksikan dan SAH youth skincare ni memang BERKESAN
Paling penting, keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ini telah direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.
Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, haa sampai detail macam tu kajian ni dijalankan tau.
Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:
  • Kedutan dan garis-garis halus
  • Saiz pori-pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran kulit
Keputusan kajian menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.

Apa KEISTIMEWAAN rangkaian penjagaan wajah YOUTH?

  1. Produk YOUTH 100% vegan (boleh kira dengan jari hanya beberapa produk skincare Vegan saja di Malaysia ni kan)
  2. Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan)
  3. Bebas daripada 1500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya
  4. Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa

Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.

Apa Bahan dalam Skincare YOUTH yang menjamin KEBERKESANAN YOUTH?
Antara bahan yang ada di dalam produk YOUTH ni adalah :


  1. Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A – apple cell merupakan sel yang hampir sama dengan sel kulit manusia thats why ia sangat berkesan untuk mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit dan kedua-dua bahan ini berfungsi untuk menyegar dan melembut. 
  2. Schisandra Chinensis Fruit Extract – berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dan memberi khasiat kepada kulit. 
  3. Vital Repair+ (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit.
  4. Lotus Japonicus Extract – untuk menyokong penghasilan kolagen dan elastin dan memberikan ketegangan tanpa kedutan kepada kulit.
  5. Muscadine Grape Polyphenols – untuk melindungi kolagen dan elastin serta perlindungan berkesan ke atas kulit.
Apa Produk yang ada dalam Set Skincare YOUTH ni?
Terdapat 7 produk utama di dalam set penjagaan kulit YOUTH ni iaitu:
  1. Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka
  2. Perfecting Skin Toner sebagai toner
  3. Youth Activating Serum sebagai serum
  4. Moisture Lock Day Cream sebagai krim siang dan mengunci lembapan kulit
  5. Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock
  6. Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam
  7. Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan

Uols boleh klik entry ni, TESTIMONI KEJAYAAN YOUTH SKINCARE untuk lihat sendiri kejayaan skincare YOUTH ni! Kalau uols sukakan skincare organik, selamat serta mengutamakan kesan positif penggunaan, YOUTH SKINCARE adalah pilihan terbaik! 

Bulan September ni bulan terakhir shaklee buat promosi untuk skincare YOUTH ni tau. Beli bulan ni boleh jimat ratusan ringgit! Cepat-cepat hubungi Tyaa untuk grab harga promosi untuk skincare YOUTH ni ya. Klik saja gambar di bawah untuk terus ke aplikasi whatsapp Tyaa. πŸ˜ŠπŸ‘‡



Sunday, 1 September 2019

KELEBIHAN MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH SHAKLEE

YOUTH LANCAR PRODUK BARU!!


Ya Allah bestnya! Shaklee akhirnya keluarkan day cream uols! Nampak tak tekstur krim dia ya ampun gebus bak awan uols! Happynya Tyaa tazabar nak cuba! MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH ni direka khas untuk mengunci lembapan kulit.

Sesuai sangat sangat untuk digunakan oleh wanita berkulit kering yang dahagakan lembapan. Hiks! Oh ya, krim ni kalau pakai sebelum mekap, memang letops la hasil mekap! Yes yes yes takda cracky skin dah lepas ni kak oi! Awal-awal dah sediakan kulit yang lembap sebelum mekap. Sebab bila mekap ni kulit cenderung kering dan ketara bersisik terutamanya kalau ada masalah kulit kering!



JAGA-JAGA TAU KALAU KULIT KERING. 


Kulit yang kering ni lebih sensitif, so risiko kehadiran garis dan kedut pun meningkat selain kulit jadi kusam dan nampak lebih tua. Tapi, jangan risau! Produk terbaru dari YOUTH ni bakal menyelesaikan masalah anda.


Moisture Lock Day Cream YOUTH dirumus dengan Teknologi Penghidratan Selular Aktif di mana ia bertindak sebagai magnet kelembapan. Ia menarik dan menyimpan kelembapan di lapisan luar kulit untuk mengunci lembapan kulit agar kekal hidrat.

ACTIVE CELLULAR HYDRATION TECHNOLOGY

Ni teknologi khas untuk hasilkan rangkaian produk terbaru YOUTH iaitu Moisture Lock Day Cream.

Pergh. Hebat sungguh teknologi ni! Menggabungkan 3 ramuan hebat yang dibuktikan secara klinikal untuk memberi kesan penghidratan kulit pada tahap sel!

1️⃣ Ekstrak kaktus mampu menarik lembapan di sekeliling dan menarik ke lapisan luar kulit untuk menjaga lembapan kulit.

2️⃣ 4 bentuk unik Hyaluronic Acid yang berbeza berat molekul agar menepati kepelbagaian jenis kulit berfungsi untuk membekalkan lembapan di setiap peringkat lapisan kulit!

3️⃣ Squalene dari sumber pokok tebu yang melindungi dan memerangkap lembapan dalam kulit.

Gabungan 3 ramuan hebat ni terbukti menjamin penghidratan tahap maksimum! No more kulit kering once you apply this #moisturelockdaycreamyouth 😍

Nak tau lebih lanjut tentang teknologi ni boleh tengok video kat bawah ni ya.




Best kan krim pelembap siang ni? Penggunaan secara konsisten akan melindungi kulit daripada kekeringan. Krim ni bantu mengunci lembapan kulit agar kulit sentiasa anjal, lembut dan sihat.



KELEBIHAN MOISTURE LOCK DAY CREAM


Apa yang bestnya, moisture lock day cream youth ni bukan sahaja mengekalkan lembapan kulit tapi bertindak LEBIH dari tu! Bawah ni result yang kita dapat bila pakai MOISTURE LOCK DAY CREAM YOUTH ni. 😍

✔️ Menghidrat dan mengekalkan lembapan kulit
✔️ Membantu mengurangkan
penampilan garis halus
✔️ Mengatasi masalah kulit kering dan kemerahan
✔️ Melembut, menghaluskan dan menganjalkan kulit
✔️ Membantu melindungi kulit daripada kehilangan kelembapan
✔️ Merawat masalah kulit kering dan kusam



Memandangkan bulan September ni bulan pelancaran Moisture Lock Day Cream ni, maka shaklee berbesar hati nak buat promo produk baru ni dengan gabungan #spf50youth dengan penjimatan sebanyak RM 80!!! Klik gambar di bawah untuk deskripsi produk.



Berbaloi yakmat uols! Dapat 1 botol Moisture Lock Day Cream + 1 Sunscreen SPF 50 pada harga RM 373.75 saja!! Kalo tak promo kena bayar RM 453.75 tau.

Jom grab bulan ni boleh jimat RM 80! Kalo uols berminat nak dapatkan promo ni boleh cepat hubungi Tyaa ya. Klik saja gambar di bawah ni ya untuk whatsapp Tyaa ya. 😊




Saturday, 31 August 2019

5 SEBAB KITA PERLU MENGGUNAKAN TONER

Happy National Day Malaysian! Tyaa doakan supaya Malaysia kekal aman dan makmur selamanya. 

Okeh entry kali ni Tyaa nak share 5 sebab kenapa TONER ITU PENTING. Ramai orang tak faham kenapa kena pakai toner kan? So, ikuti penjelasannya dalam penulisan di bawah.



1. Mengecilkan liang-liang pori di wajah
Toner berfungsi untuk menutup kembali liang pori yang besar dan terbuka selepas proses membersihkan wajah. Liang pori yang terbuka menyebabkan wajah mudah untuk mendapat bintik hitam, bintik putih dan jerawat. Penggunaan toner yang konsisten setiap hari dapat mengecilkan liang-liang pori di wajah.

2. Menanggalkan segala lebihan kotoran & sel kulit mati 
Mencuci wajah dengan cleanser sahaja tidak memadai. Toner memainkan peranan penting untuk double cleanse kulit untuk menjamin rutin pembersihan wajah yang lengkap. 

Toner mampu menanggalkan lebihan minyak, debu, kotoran serta kulit mati yang masih melekat kat muka setelah mencuci muka dengan cleanser. Secara tidak langsung, wajah kusam kembali cerah dan berseri! 

3. Menyeimbangkan semula ph muka
Sebelum cuci muka, muka kita berada dalam keadaan acidic iaitu pada ph 3-5 ( acid ) dan selepas cleanse akan berada di ph 9-11 ( alkaline ). Dengan adanya toner , kulit muka korang akan kembali ke ph neutral iaitu ph 6-8
Bila muka terlalu acidic, akan berlaku inflammation dan kemerahan manakala apabila terlalu alkaline kulit cenderung menjadi kering dan dehydrated. Jadi, sangat penting untuk kembalikan ph muka ke neutral sebelum pakai next produk!

4. Menyediakan lapisan perlindungan tambahan pada kulit
Setelah mencuci muka, menyapu penyegar pada kulit memberi kelembapan ekstra dan juga lapisan perlindungan tambahan pada kulit. Selain itu, ia dapat menyingkirkan bahan klorin dan mineral dari air paip semasa mencuci muka. 

Jika anda sering mengembara menggunakan kapal terbang, kulit berisiko menjadi mudah kering terutamanya bila berada dalam kapal terbang. Sediakan satu botol kecil toner dan kapas muka untuk mengembalikan kelembapan muka.

5. Mencegah Kulit Wajah Menjadi Kering dan Kasar
Sesetengah toner mengandungi bahan untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah. Secara tidak langsung, ia dapat mencegah kulit wajah menjadi kering dan kasar.

Haa nampak kan kepentingan toner ni? Jom analkan toner selepas rutin membersihkan wajah untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah. Kalau tak tau toner apa yang paling bagus, Tyaa sarankan uols guna TONER YOUTH SHAKLEE.  (πŸ‘ˆ klik untuk ketahui pelbagai kelebihan toner youth ni) 


Memang terbukti sangat-sangat berkesan untuk mengembalikan kecantikan dan lembapan kulit! Berminat nak grab boleh hubungi Tyaa ya. ❤️

Tyaa Mohd
0138114483 
YOUTH CONSULTANT

Sunday, 18 August 2019

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE YANG DIBUKTIKAN SECARA KLINIKAL



Salam hujung minggu semua! Mungkin ramai yang tertanya-tanya apa kelebihan skincare youth shaklee ni kan? Tyaa dulu pun gitu. Lepas tengok ramai customer update kesan terbaik lepas guna youth Tyaa jadi tak keruan! Haha. Nak jugak grab skincare ni sebab Tyaa memang ada masalah kulit kering. Lama dah stop skincare sebab asal pakai cleanser jak kulit jadi kering berkapas! So, beranikan diri cuba skincare youth ni mana tau ngam dengan Tyaa kan. 

Tyaa beli one set terus aritu. Ngam ada promosi jimat ratusan ringgit, so grab terus one set pada harga RM 612 saja. Harga pasaran set youth ni RM 850 tau! So, Tyaa rebut peluang untuk grab harga promosi tu. Buat kali pertamanya Tyaa pakai YOUTH tu terus jatuh cinta! Kulit tak kering malah lembut lembap seharian 😍 

By the time Tyaa tulis entry ni, ni dah masuk bulan kelima Tyaa pakai YOUTH. Tak sangka kulit jadi makin cerah, sihat dan lembap. Paling best liang pori ternganga kat tepi hidung pun makin mengecik! Jerawat yang naik time nak piyed pon cepat je kecut semenjak pakai youth skincare ni.

Okay long story cut short, bawah ni Tyaa sertakan info tentang kelebihan YOUTH SKINCARE ya. Uols boleh teruskan membaca untuk dapatkan info best tentang skincare youth ni! 

KELEBIHAN YOUTH SKINCARE

1. 100% ORGANIK
Kandungan Youth 100% tumbuhan sahaja dan sangat kaya dengan nutrien yang mampu merawat dan menjaga kulit muka kita. 

Nak tahu tumbuhan apa yang digunakan untuk menghasilkan youth? Jawapannya ada kat bawah ni. 😊

✅Anggur Muscadine
✅Lotus Japonicus
✅Schisandra Chinensis
✅Raspberry
✅Green Algae Complex
✅Apple stem cell

2. 100% BERKESAN
100% pengguna Youth dapat effect kulit makin ok. Bukan sesaja claim tau. Tapi dah terbukti dengan clinical tests oleh pakar dermatologi (kulit) dan pakar oftalmologi (mata) selama 8 tahun kajian πŸ˜‰

3. 100% MENJAMIN KESAN TERBAIK

Antara effect yang pengguna dapat berdasarkan kajian adalah : 

✅Kulit makin cerah
✅Kulit lembap
✅Kulit bersih
✅Kulit lebih muda dan tegang
✅Kekalkan keremajaan
✅Usia kulit menjadi 10 tahun lebih muda
✅Jerawat kecut
✅Jeragat pudar
✅Struktur kulit berlubang semakin rata
✅Blackheads dan whiteheads berkurang
✅Parut jerawat pudar
✅Mengurangkan tompok usia

DAN BANYAK LAGI KESAN BEST PADA KULIT!! Memang bersyukur sangat jumpa skincare yang berkesan, selamat dan organik macam ni. Kalau uols masih mencari keserasian dengan skincare, Tyaa sarankan uols cuba skincare YOUTH. Pasti tak menyesal 😊

Kalau nak dapatkan #youthhargapromo ni boleh whatsapp Tyaa di talian 0138114483. πŸ’“ Nak cepat takyah save number tu, klik saja link gambar kat bawah okies. πŸ‘‡



Thursday, 2 May 2019

KELEBIHAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE

Selamat petang semua. Tinggal beberapa hari jak lagi masuk bulan Ramadhan. Moga kita semua bertemu dengan bulan penuh keberkatan ni. 

Hari ni Tyaa nak share tentang minuman isotonik iaitu Performance Drink Shaklee. Performance Drink ni merupakan alternatif untuk menggantikan minuman isotonik. Performance Drink merupakan pilihan yang tepat untuk anda sekeluarga. Kenapa perlu memilih Performance Drink?




Apakah Performance Drink?



Performance Drink dihasilkan untuk memberi tenaga yang berpanjangan. Ia merupakan minuman isotonik yang tidak ada kandungan karbonat dan mengandungi gula yang sangat-sangat sedikit. Minuman ini dapat membantu mengawal paras cecair dalam tubuh kita agar cecair dalam tubuh kita tidak kekurangan atau berlebihan.



2 Perisa Performance Drink

Dulu, ada 1 perisa je. Perisa natural orange. Kini, Performance Drink ini didatangkan dalam 2 perisa iaitu :

1. Perisa Lemon-Lime


Lemon-Lime dengan hirisan limau dan strawberry 





2. Natural Orange 



Dua-dua sedap! Bancuh takyah bagi gula tau. Okay je rasa dia, sedang-sedang manis je. 

Kelebihan Performance Drink 

Antara kelebihan minuman isotonik Shaklee ini berbanding dengan minuman isotonik yang dijual di pasaran adalah : 
  • Tidak bergas atau tidak berkarbonat.
  • Mengandungi gula yang sangat minima(less sugar).
  • Tiada lemak
  • Tiada kolestrol
  • Tiada pewarna atau pengawet tambahan 
  • Mempunyai lebih 67 % otot glikogen (sumber tenaga)
  • Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi
  • Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh.
  • Bersifat isotonik . Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada didalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah.
  • Ujian klinikal- rumusan ekslusif Opticarb yang sudah dipatenkan ini mampu meningkatkan tenaga sebanyak 6 kali ganda, memberi tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan.

Kebaikan Performance Drink 

Antara kebaikan minuman isotonik ini adalah:
✔️Mengekalkan paras gula dalam darah.
✔️Mempercepatkan proses penyembuhan apabila otot cedera.
✔️Meningkatkan daya tahan badan dan otot.
✔️Memberi tenaga kepada otot dan sel dengan cepat.
✔️Menggantikan air yang hilang semasa melakukan aktiviti fizikal.
✔️Membekalkan tenaga fizikal.
✔️Membantu badan lebih cergas dan aktif.
✔️Mengimbangi metabolisme air di dalam tubuh.
✔️Mengurangkan rasa haus.
✔️Mencegah penghidratan.
✔️Melembapkan kulit yang kering .



Siapakah yang sesuai dan boleh minum Performance Drink? 

Sebenarnya, Performance Drink ni sesuai untuk diminum oleh seisi keluarga. Mak, ayah, anak semua boleh minum untuk kekalkan tenaga di tahap terbaik. Lagi-lagi nak masuk bulan puasa ni, ibu-ibu mesti nak pastikan anak-anak dan keluarga menjalani ibadah puasa dengan lancar dan bertenaga. Betul tak? 

Ibu yang menyusukan anak juga sangat digalakkan untuk minum minuman isotonik ni untuk bantu mengekalkan kandungan air dalam badan. Minuman ini dapat mengekalkan bekalan susu ibu supaya tidak berkurang. 

Minuman isotonik ini juga sesuai untuk:
✔️Mereka yang jarang atau kurang minum air, dehidrasi
✔️Mereka yang berpuasa
✔️Mereka yang aktif bersukan
✔️Mereka yang sering letih
✔️Mereka yang selalu tidur lewat malam
✔️Mereka yang selalu mengalami sakit kepala
✔️Mereka yang ada penyakit gout
✔️Mereka yang demam, selsema
✔️Mereka yang ada masalah vagina kering
✔️Mereka yang mengalami cirit-birit
✔️Mereka yang tiada selera makan
✔️Mereka yang suka minuman isotonik atau karbohidrat (altenatif yang lebih sihat)
✔️Mereka yang sedang hamil (terutama jenis kerap muntah)
✔️Kanak-kanak yang demam


AMARAN: Performance Drink tidak sesuai untuk bayi dan kanak-kanak di bawah usia 2 tahun


TESTIMONI PELANGGAN













#kredit untuk pemilik testimoni


Cara bancuh Performance Drink 



Minuman ni sesuai diminum sewaktu bersahur dan berbuka. Boleh lah elakkan anak-anak dan keluarga kita minum minuman manis saat berbuka. Berminat nak beli Performance Drink ini untuk bulan puasa? Klik gambar comel kat bawah ni untuk direct whatsapp Tyaa. 



Wednesday, 1 May 2019

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Salam Hari Pekerja semua! Hari ni Tyaa nak share testimoni pengguna youth skincare. Youth ni best sangat, kebanyakan customer Tyaa yang baru beberapa hari cuba siap update rasa muka lagi lembut, jerawat kecut, muka dah tak kusam dan banyak lagi feedback best-best tau!

Confirm cuols bakal terkejut dengan testimoni pengguna youth kat bawah ni! Hehe. Betul lah, sangat BERKESAN skincare ni. Setakat ni, 100% yang beli dengan Tyaa bagi feedback best-best!

Antara KESAN youth skincare ni adalah:

Ikut kajian yang telah dijalankan oleh shaklee, sampel kajian telah menunjukkan kesan perubahan pada umur kulit mereka menjadi 10 TAHUN LEBIH MUDA setelah menggunakan skincare ini.

Selain itu, mengikut kajian juga, skincare YOUTH ini berjaya :
✔️Menghilangkan peta jeragat
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Mencerahkan kulit
✔️Mengurangkan garis-garis halus
✔️Mengurangkan bintik hitam
✔️Mengecilkan liang pori ternganga
✔️Meremajakan kulit
✔️Mengatasi wajah berminyak
✔️Mengatasi masalah kulit kering
✔️Mengurangkan kedutan
✔️Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
✔️Menganjalkan kulit yang kendur
✔️Menghilangkan parut
✔️Memperbaiki struktur kulit berlubang

Dan banyak lagi gaisss. Sila tengok sendiri kesan youth pada pengguna di bawah ya!!






























Best kan? Nak cuba skincare terbaik ni. Boleh hubungi atau whatsapp Tyaa di
0138114483. Nak bagi anda harga promosi bulan ni. Jimat ratus-ratus tau. Tyaa bagi FREE MEMBERSHIP sekali untuk anda. Berminat cepat klik gambar di bawah ya.